meer foto's
Zwanger
Kleine man
Zwangerschapsshoot
10 kleine teentjes...
Voetje
Babyknietjes
Baby
Baby

 

tekst

Zwangerschapsfotografie

Ben je in verwachting? Deze periode is zo bijzonder en voor je het weet is het voorbij. Graag leg ik jouw zwangerschap vast. Ik fotografeer altijd buiten omdat ik het licht buiten zoveel mooier vind dan kunstlicht in de studio. Ook hebben we buiten de wereld aan achtergronden. Heb je specifieke wensen over kleding/poses? Neem dan vooral contact op.

Newbornfotografie

Niets is zo bijzonder als een pasgeboren baby. Die eerste dagen met jullie pasgeboren zoontje of dochtertje zijn onbetaalbaar. De ervaring leert dat die eerste dagen zo snel overgaan in weken en de weken in maanden. Na een poosje kun je je haast niet meer voorstellen hoe kwetsbaar en klein je baby was.

Voor mij als fotograaf zijn newborn lifestyle shoots geweldig om te doen. Ik mag voor eventjes deel uitmaken van jullie pure geluk. Ik fotografeer jullie kleine wondertje bij voorkeur wanneer hij of zij maximaal twee weken is, zodat al die mooie details het beste tot zijn recht komen, maar een newborn lifestyle shoot kan ook op een later moment worden geboekt. Ik kom daarvoor bij jullie thuis, in jullie eigen vertrouwde omgeving.

Lifestylefotografie is eigenlijk het fotograferen van wat zich op dat moment voordoet. Dat betekent dat ik geen geposeerde foto's maak maar juist de intieme en mooie, pure momenten vastleg. Denk hierbij aan het knuffelen, badderen, voeden en spelen met jullie baby en eventuele broertjes/zusjes.